Actualitate

Percheziții, la Turda, la 8 persoane bănuite de șantaj și lovire

Poliţiştii clujeni efectuează, în această dimineaţă, 8 percheziţii pe raza municipiului Turda, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La acțiune participă 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Ei efectuează 7 percheziţii domiciliare şi o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale, pe raza municipiului Turda, pentru destructurarea a două grupări infracţionale.

Activităţile vizează 8 persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, comise în perioada 2013 – 2014, pe raza municipiului Turda.


Poliţiştii vor pune în aplicare opt mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei municipiului Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter