Actualitate

Bătaie în familie, în centrul Turzii

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţişti pentru lovirea altor doi bărbaţi, în urma unui conflict iscat pe fondul unor neînţelegeri în familie. Incidentul a avut loc joi seara, 17 iulie 2014, pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda.

Poză ilustrativă Poză ilustrativă

Poliţiea municipiului Turda a fost sesizată joi seara, în jurul oraei 21:25 prin apel la 112 despre un conflict spontan produs pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda. Mai mulți poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului iar în urma verificărilor efectuate s-a dovedit că este vorba despre un o altercaţia survenită pe fondul unor neînţelegeri familiale.

„Doi bărbaţi, unul de 32 de ani și unul de 55 de ani, din Turda, au cauzat leziuni altor doi bărbaţi, folosindu-se de pumni şi bâte din lemn. Vătămarea corporală a victimelor a avut loc în faţa unui imobil de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, din Turda, în urma unor altercaţii verbale survenite în curtea imobilului şi continuate în stradă. Persoanele vătămate, doi bărbaţi de 29 de ani, respectiv de 41 de ani, din municipiul Turda, au fost transportaţi la Spitalul Municipal Turda, medicii stabilind că nu se impune internarea acestora”, treansmite IPJ Cluj.


Victimele au depus la poliție o plângere penală împotriva agresorilor iar poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „violare de dominiciliu” sub coordonarea unităţii de parchet competente.

abonare newsletter