Actualitate

Servicii medicale gratuite pentru 180 de tineri din familii defavorizate

Un grup format din 180 de tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, cu o situație precară și care se confruntă cu diverse probleme de sănătate beneficiază, începând de ieri, de servicii medicale gratuite în cadrul campaniei „Împreună pentru sănătate”.

În cadrul campaniei demarcate de Iulius Mall tinerii, membrii ai Fundaţiei Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) Cluj, vor beneficia de servicii menite să evite excluziunea socială. De asemenea, ei vor vor fi supuși și unui screening iniţial, urmat de analize amănunţite şi tratamente. Valoarea totală a serviciilor medicale este de peste 20.000 de euro iar investigațiile vor fi efectuate la policlinica Promedical Center.

„Prin acest proiect, Iulius Mall Cluj continuă acţiunile de susţinere a comunităţii. Ne bucurăm că putem să le oferim tinerilor şansa de a-şi evalua starea de sănătate şi de a beneficia de servicii medicale de calitate. Avem convingerea că, astfel, contribuim la rezolvarea problemelor cu care se confruntă şi că vom aduce zâmbete, lor şi familiilor din care fac parte”, a spus Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.


„Tinerii din centrul nostru de zi, «Clujul are Suflet», provin din familii defavorizate, iar din cauza condiţiilor precare de locuit și a alimentaţiei deficitare suferă adesea de carenţe medicale. Prin programul «Împreună pentru sănătate», iniţiat și finanţat de Iulius Mall Cluj, sperăm ca aceste carenţe să fie descoperite la timp și tratate”, a adăugat la rândul său Alexandra Sendruc, fundraiser al FRCCF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter