Actualitate

Clujean cercetat pentru tentativă de omor. A înfipt un cuţit în spatele unui bărbat

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca, pentru tentativă de omor, faptă comisă pe strada Colonia Breaza.

sursa foto maramedia.ro

La data de 30 iunie, Poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că în jurul orei 14:20, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Palatca, a fost agresat fizic de către persoane necunoscute, pe strada Colonia Breaza.

Din verificările efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că victima, împreună cu alte persoane, s-a deplasat pe strada Colonia Breaza, din Cluj-Napoca.


În zona în cauză, între acestea şi alte persoane a apărut o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat de 59 de ani a lovit cu un cuţit un alt bărbat de 37 de ani, cauzându-i vătămări corporale în zona spatelui. Acesta necesită pentru vindecare circa 25 de zile de îngrijiri medicale.

"Poliţiştii, în urma investigaţiilor desfăşurate, au identificat toate persoanele implicate şi continuă verificările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru extinderea cercetărilor, dacă situaţia de fapt o impune", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.


Bărbatul de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii unei tentative la infracţiunea de „omor”, unitatea de parchet competentă dispunând continuarea cercetărilor faţă de bărbat, în stare de libertate.

abonare newsletter