Actualitate

UPDATE Accident mortal de circulaţie lângă Spitalul de Recuperare FOTO

Un bărbat a decedat joi după amiaza după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie pe strada Observatorului din cartierul clujean Zorilor. Din primele cercetări, în accident au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre şoferi a murit.

Accidentul a avut loc joi după amiaza la intersecţia străzilor Observatorului şi Viilor. Din primele cercetări, două autoturisme care tranzitau sensul giratoriu din zonă s-au ciocnit faţă-spate. Conform primelor informaţii, unul dintre şoferi s-ar fi simţit rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Urmează ca poliţiştii de la faţa locului să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului", a spus Simona Vîrci, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Victima este un bărbat care a suferit un infarct. În zadar, medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze mai bine de 30 de minute. La faţa locului au ajuns şi medicii de la Institutul de Medicină Legală care au ridicat trupul bărbatului pentru efectuarea necropsiei.


Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

La data de 26 iunie, ora 16:00, în zona sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Observatorului cu Viilor din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane.


Un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Observatorului, spre Calea Turzii, în zona sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Viilor, pe fondul unor afecţiuni medicale, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Cel de al doilea autovehicul implicat în impact era condus regulamentar din sens opus de o tânără de 23 de ani, din judeţul Vrancea.


Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul conducatorului auto survenit în urma unui stop cardiorespirator.

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea circumstanţelor exacte în care s-a produs incidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter