Actualitate

UPDATE - Accident cu o victimă în Tureni. Două maşini s-au ciocnit FOTO

O persoană a fost rănită şi transportată de urgenţă la spitalul din Turda marţi după amiază după ce a fost implicată într-un accident rutier pe DN 1 E 60 care leagă Cluj-Napoca de Turda. Din primele verificări, un şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa.

UPDATE

Conform primelor verificări, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN1-E60, spre Cluj-Napoca, la intersecţia cu DJ103G, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa.


Autovehiculul care circula regulamentar ,condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, s-a încadrat corespunzător pentru efectuarea virajului la stânga, spre  DJ103G.

Accidentul s-a soldat cu rănirea  gravă a unei femei de 64 de ani, din judeţul Alba, pasageră în autoturismul care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară în mers şi avarierea a două autovehicule.


Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ  9.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs impactul.


La data de 17 iunie, ora 17.18 pe raza comunei Tureni, judeţul Cluj, în localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a două autoturisme.

“Un conducător auto în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E 60 din direcţia Turda spre Cluj-Napoca nu ar fi păstrat o distanţă suficientă de siguranţă faţă de autovehiculele care se deplasau în faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism condus regulamentar din aceeaşi direcţie spre Cluj-Napoca. Şoferul autoturismului din urmă se angajase la axul drumului pentru a efectua virajul la stânga” au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma impactului o persoasă din autoturismul care nu a păstrat distanţa corespunzătoare a fost rănită şi transportată la spitalul din Turda.

“Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter