Actualitate

Cea mai scurtă ședință de Consiliu Local din 2014

Ședința de Consiliu Local de joi, 29 mai a durat aproximativ o oră, proiectele de hotărâre fiind votate fulger de consilieri.

Cele 48 de proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor, fără discuții în contradictoriu cum se întâmplă de obicei la ședințe. Dacă de regulă, ședințele la Consiliul Local durează cel puțin trei-patru ore, de data aceasta totul s-a rezumat la o oră. Este în mod sigur cea mai scurtă ședință de Consiliu Local din acest an.

Printre proiectele aflate de ordinea de zi se numără acordarea titlului de cetățean de onoare pentru Korossy Yanos și prof. univ. dr. doc. Ioan Talos, asocierea Primăriei cu asociația Ferma de Zâne, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unei pasarele peste Someș până la construirea podului Garibaldi, acordarea unei diplome și a sumei de 1.000 lei pentru 31 de cupluri care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, alocarea de bani pentru modernizarea unui spațiu situat la demisolul Licelului Mihai Eminescu etc.


Scurtele intervenții ale consilierilor locali au vizat propuneri minore privind unele străzi din oraș, iluminatul public sau solicitarea unor lămuriri cu privire la proiectul pentru aprobarea alocării sumei de 33.000 lei pentru elevii care au câștigat locul I la olimpiadele școlare naționale. Puținele discuții au fost amiabile și nu au existat subiecte care să genereze dialoguri în contradictoriu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter