Actualitate

Incident la o secţie de vot din cartierul Gheorgheni

Un tânăr este suspectat că şi-a pozat buletinul de vot. Şeful secţiei de votare a sunat la Poliţie ca să verifice incidentul.

La secţia de votare 101, de pe strada Septimiu Albini din cartierul Gheorgheni a avut loc un incident în jurul orei 9.30. Un tânăr este suspectat că şi-a pozat buletinul de vot cu telefonul mobil, după ce şefa secţiei de votare a auzit un click în cabina de vot. Aceasta a anunţat Poliţia şi a dorit chiar suspendarea temporară a votării la secţia respectivă, dar acest lucru nu a fost acceptat de către Poliţie. 

"Domnul a fost recalcitrant, a spus că nu arată fotografia că are chestii personale, am chemat poliţistul arondat secţiei noastre. Am anunţat Biroul Electoral Judeţean şi atât", a declarat un membru al secţiei de votare. 
Tânărul, pe nume Attila Biro nu a dorit să facă nicio declaraţie pentru presă. 


Sesizarea a fost făcută de preşedintele comisiei care a spus că o persoană şi-a fotografiat buletinul de vot în cabina de vot. La secţia de votare numărul 102 de pe strada Septimiu Albini s-a deplasat un echipaj de poliţie care i-au pus întrebări bărbatului. Telefonul acestuia a fost luat în custodia poliţiştilor pentru verificări.
“În urma verificărilor poliţiştilor acest incident nu s-a confirmat”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter