Actualitate

Președintele Băsescu a fost scuipat de un tânăr, în Constanța

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea".

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală "Mircea". Potrivit Mediafax, la coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.


După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Judeţene, fiind cercetat pentru ultraj. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax,  bărbatul, Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este şomer şi este din Constanţa.


După ce a fost imobilizat de ofiţerii SPP, bărbatul a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar aceştia l-au dus apoi la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, unde la ora transmiterii acestei ştiri este audiat.

În acest caz, Poliţa a sesizat Parchetul Judecătoriei Constanţa pentru infracţiunea de ultraj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter