Actualitate

Ce străzi vor fi închise în weekend

Accesul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca va fi restricţionat în acest weekend din cauza evenimentelor care au loc în centrul oraşului.

Accesul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca va fi restricţionat în acest weekend Accesul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca va fi restricţionat în acest weekend

Încă de vineri dimineaţă circulaţia va fi închisă pe latura vestică (Diesel) a Pieţei Unirii şi pe străzile Samuil Micu şi Ion Raţiu (la intersecţia cu Memorandumului). De la ora 16 până la ora 24 se va închide circulaţia rutieră şi pe laturile estică şi sudică ale Pieţei Unirii, străzile Napoca, B-dul Eroilor, Universităţii (de la intersecţia cu strada A. Iancu) şi Avram Iancu (de la intersecţia cu Calea Turzii).

Sâmbătă, între orele 18.00 şi 24.00, va fi închisă circulaţia pe străzile Napoca, B-dul Eroilor, Piaţa Unirii laturile sudică şi estică, strada Universităţii (de la intersecţia cu strada Avram Iancu) şi strada Avram Iancu (de la intersecţia cu Calea Turzii).


Duminică, între orele 15.00 - 24.00, la nevoie, se va închide circulaţia pe străzile Napoca, B-dul Eroilor, Piaţa Unirii (laturile sudică şi estică), Universităţii (de la intersecţia cu strada Avram Iancu) şi Avram Iancu (de la intersecţia cu Calea Turzii). Închiderea se va realiza dacă există un număr mare de spectatori care depăşesc capacitatea platoului pietonal din Piaţa Unirii.

Piaţa Mihai Viteazu va fi închisă circulaţiei rutiere, începând de vineri şi până duminică, între orele 22.00 şi 24.00, de la Podul Traian, respectiv de la intersecţia cu strada Regele Ferdinand.

Ultimele Stiri
abonare newsletter