Actualitate

Tânăr de 17 ani, înţepat cu briceagul

Doi tineri în vârstă de 16, respectiv 17 ani, din localităţile clujene Dej şi Căşeiu sunt cercetaţi de poliţiştii clujeni după ce în noaptea de joi spre vineri (01/02 mai) ar fi bătut un alt tânăr.

Un tânăr de 17 ani din Apahida a fost împuns cu propriul briceag de doi atacatori Un tânăr de 17 ani din Apahida a fost împuns cu propriul briceag de doi atacatori

Victima are 17 ani şi e din localitatea Apahida iar altercaţia a avut loc pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Dej. „În urma disputei, băiatului de 17 ani, din localitatea Apahida, i-ar fi fost aplicate mai multe lovituri de către cei doi tineri. În timpul altercaţiei victima a fost deposedată de un briceag, acesta fiind folosit de unul dintre agresori. Victima a suferit leziuni prin înţepare în zona spatelui, fără a-i fi pusă viaţa în pericol”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

În urma sesizării, poliţiştii au identificat în scurt timp persoanele implicate, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi ,,lovire sau alte violenţe”.

abonare newsletter