Actualitate

Un şofer din Turda a murit încarcerat. Ambulanţa a ajuns după 50 de minute

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Cluj au declanşat o anchetă după ce un şofer din Turda a murit încarcerat. Ambulanţa a sosit după 50 de minute.

 Un şofer a murit încarcerat. Ambulanţa a ajuns după 50 de minute Un şofer a murit încarcerat. Ambulanţa a ajuns după 50 de minute

Echipajul de descarcerare a sosit primul la accident, dar nu a putut face nimic din cauză că nu aveau medic la faţa locului.
La o jumătate de oră de la apelul la 112 a sosit o ambulanţă care avea doar o asistentă. Cadrul medical a fost depăşit de situaţie şi a cerut ajutor astfel că o altă ambulanţă cu medic a sosit după alte 20 de minute. 

Între timp, şoferul a murit încarcerat.


Horia Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj a declarat pentru monitorulcj.ro că ambulanţa a plecat spre accident exact în momentul în care s-a primit apelul, dar s-a circulat în condiţii de ploaie pe o distanţă de 29 de kilometri astfel că era imposibil să ajungă mai repede la accident. În ceea de priveşte faptul că prima ambulanţă avea doar asistentă, Horia Simu a declarat că celelalte maşini cu medic erau la alte cazuri grave în Turda. 
La începutul săptămânii viitoare vor fi făcute publice rezultatele anchetei.

Întreaga poveste o puteţi urmări AICI


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter