Actualitate

Șoferii clujeni au scăpat de supravegherea din elicopter

Reprezentanţii IPJ Cluj au anunţat în cursul zilei de miercuri că de 1 Mai, în premieră, cu sprijinul Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca, în intervalul orar 09:00-14:00, un elicopter va survola principalele artere rutiere din judeţ pentru monitorizarea traficului şi coordonarea efectivelor angrenate în acţiuni.

Miercuri după amiaza reprezentanţii IPJ Cluj au revenit cu un comunicat de presă prin care anunţau faptul că “supravegherea aeriană a traficului rutier se suspendă întrucât elicopterul va fi utilizat  în efectuarea unei misiuni umanitare”.

"Activităţile organizate în cursul zilei de mâine se vor desfăşura conform planificării comunicate, cu excepţia celor în care urma să fie angrenat elicopterul M.A.I.", se arată în documentul citat.


În perioada minivacanţei de 1 Mai, peste 500 de poliţişti clujeni vor asigura măsuri specifice în zona de desfăşurare a manifestărilor publice, precum şi în zonele de agrement.

În vederea asigurării unui trafic rutier şi pietonal normal, poliţiştii rutieri vor acţiona pe drumurile publice şi pe traseele de acces către zonele turistice. Activităţile acestora vor viza menţinerea fluenţei traficului rutier şi prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, cu precădere a celor generate de excesul de viteză.


Totodată, în colaborare cu reprezentanţi din cadrul instituţiilor de control, poliţiştii vor verifica activităţile comerciale derulate în zonele turistice şi în cele în care se organizează manifestări publice.

abonare newsletter