Actualitate

De unde pot clujenii să-şi cumpere miel?

În Cluj vor fi deschise şapte puncte de sacrificare a mieilor, care vor funcţiona până sâmbătă. Un kilogram de miel viu costă în jur de 10 lei, iar la carcasă 25 de lei.

În municipiul nostru vor fi deschise trei puncte, din care clujenii se vor putea aproviziona cu carne de miel pentru sărbătorile pascale. Acestea sunt la: centrul Agrotransilvania din Dezmir, la Cora și în piața din Florești.

Miercuri şi-a deschis porţile centrul Agrotransilvania din Dezmir. Aici clujenii pot cumpăra kilogramul de carne de miel viu cu preţul de 10 lei, iar la carcasă cu 25 de lei. Carnea de miel poate fi achiziţionată şi din magazinele de specialitate sau din hipermarketuri.


Preţurile cărnii de miel variază în funcţie de tipul produsului pe care vrei să-l cumperi. Spre exemplu, un  kilogram de miel poate fi achiziţionat din hipermarketuri cu preţul de aproximativ 30 de lei. Cu 38 lei poate fi cumpărat kilogramul de cotlet de miel,iar ceafa de miel se poate achiziţiona în schimbul sumei de aproximativ 24 de lei. Spata de miel cu os costă tot 38 de lei.

În total, în judeţul Cluj, DSVSA a aprobat şapte puncte de sacrificare a mieilor, care vor funcţiona până sâmbătă. Miercuri s-au deschis cel de la Centrul AgroTransilvania şi unul la Câmpia Turzii, joi se vor deschide la hipermarketul din Cluj-Napoca, şi în puncte în Floreşti, Gherla şi Turda, iar vineri punctul din oraşul Huedin.


 

Etichete: carne miel paste
Ultimele Stiri
abonare newsletter