Actualitate

Legume şi fructe confiscate de poliţiştii clujeni

400 de kg. de legume şi fructe, în valoare de circa 1.100 de lei, au fost confiscate dintr-o piaţă agroalimentară din localitatea Dezmir, de poliţişti de investigare a fraudelor din Cluj.

Vineri, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigare a Fraudelor, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării de legume şi fructe. Astfel că, au realizat controale într-o piaţă agroalimentară din localitatea Dezmir.

"În urma verificărilor, patru persoane au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, întrucât efectuau acte de comerţ cu legume şi fructe, fără a deţine documente justificative pentru acestea. De asemenea, poliţiştii au confiscat aproximativ 400 de kg de legume şi fructe, precum şi 240 de bucăţi de salată, în valoare de peste 1.100 lei", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Totodată, au mai fost confiscate alte 200 kg de legume, dar de această dată din trafic. "Aproximativ 200 de kg. de legume şi fructe, în valoare de circa 260 de lei, au fost confiscate în trafic, de poliţişti rutieri. Poliţiştii care acţionau în filtrul rutier instituit la intrarea în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Dezmirului, au oprit în trafic un autovehicul condus de  un bărbat de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. În urma controlului efectuat, s-a constatat că acesta transporta legume, fără a îndeplini condiţiile legale. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a 200 de kg de legume (ridichi), în valoare de peste  260 de lei. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter