Actualitate

FOTO Explozie în centrul Clujului. O sobă de teracotă a sărit în aer

O persoană de 80 de ani a fost rănită vineri seara după ce soba de teracotă din casa unde locuia a explodat. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliţie, E.On Gaz, dar şi o ambulanţă. Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incediu.

Potrivit primelor informaţii, vineri seara la ora 20.30 pe strada Tipografiei a avut loc o explozie în urma căreia o bătrână de 80 de ani a ajuns la spital cu răni la mâini. Bătrâna a vrut să aprindă focul în sobă, dar din cauza unor acumulări de gaze soba e explodat.

"Am fost solicitaţi să intervenim la o explozie pe strada Tipografiei vineri seara. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de stins incendii. O sobă de teracotă a explodat. Din fericire, nu a fost urmată de un incediu. O persoană a fost rănită", au precizat reprezentanţii ISU Cluj.


La rândul lor, reprezentanţii IPJ Cluj au precizat că bătrână a fost transportată de urgenţă la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În urma exploziei soba a fost distrusă, la fel şi o parte din camera bătrânei.


"Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii exploziei", au precizat aceştia.

Echipele E.On Gaz ajunse la faţa locului au izolat perimetrul.


"Echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat imediat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguranţă, izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale pentru clienţii casnici din zona respectivă", transmit aceştia.

În urma măsurătorilor efectuate, nu s-au depistat scurgeri de gaze pe branşamentul de la adresa menţionată şi nici pe reţeaua de gaze din zonă.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter