Actualitate

Două accidente la cinci minute diferenţă au avut loc pe centura ocolitoare a Clujului

Sâmbătă dimineaţa, nu mai puţin de două accidente au avut loc pe centura ocolitoare Cluj-Est la interval de cinci minute. În urma accidentelor au rezultat pagube materiale importante. De asemenea, două persoane au fost rănite.

sursa foto: transilvaniareporter.ro sursa foto: transilvaniareporter.ro

La data de 29 martie, ora 09:19, pe DN Varianta Ocolitoare Cluj-Est, pe raza comunei Feleacu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea unui vehicul.

Un bărbat de 30 ani din judeţul Braşov, în timp ce se deplasa cu o  bicicletă pe raza comunei Feleacu, din direcţia localitatea Vâlcele spre localitatea Apahida, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul colector al apelor pluviale aferent sensului său de deplasare.


Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului bicicletei şi avarierea unei biciclete, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 200 lei.

Tot sâmbătă dimineaţa, la ora 09:26, pe DN Varianta Ocolitoare Cluj-Est,  pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.


Un tânăr de 19 ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Apahida, din direcţia localitatea Pata spre localitatea Sânnicoară, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în şanţul aferent sensului său de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto şi avarierea unui autovehicul, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 3.000 lei.


Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

abonare newsletter