Actualitate

FOTO - VEZI ce a găsit un bărbat într-o brioşă cumpărată din Auchan

Un bărbat din Cluj-Napoca a făcut zilele trecute cumpărături din Auchan, iar când a ajuns acasă a avut o mare surpriză. VEZI ce s-a întâmplat.

Dragoş Vana este un bărbat din Cluj-Napoca care a avut o surpriză de zile mari când a ajuns zilele trecute acasă de la cumpărături. El susţine că a făcut mai multe cumpărături din hipermarketul Auchan din Iulius Mall printre care şi două brioşe. În una dintre brioşe a găsit un melc.

“Am cumpărat brioşa marţi din Auchan, iar când am ajuns acasă, după ce am mâncat una, am văzut că cealaltă din pachet avea melcul acesta înfipt acolo în ea. I-am făcut o poză deoarece nu mi-a venit să cred ce era acolo”, a povestit pentru Monitorul de Cluj, Dragoş Vana.


Bărbatul s-a prezentat a doua zi la Auchan pentru a le povesti cele întâmplate. “A doua zi m-am dus cu brioşa la Auchan ca să le-o arăt. Reacţia lor a fost că nu se poate întâmpla la ei aşa ceva, că procesul lor trece printr-o grămadă de mâini până ca brioşa să ajungă la consumator şi că au nişte standarde bine puse la punct. Le-am zise bine… poate că aveţi voi standarde bine puse la punct, dar totuşi melcul a ajuns în brioşă…De acolo mi s-a mai spus că probabil le-a făcut lor cineva o farsă, că unul dintre angajaţi le-a făcut o farsă, doar că farsa mi-a fost făcută mie. Ei s-au oferit să-mi dea doi lei pe brioşă, bani pe care cu siguranţă că i-am refuzat. Nu era neapărat vorba că s-a întâmplat. E mai mult vorba de atitudinea pe care au avut-o ei faţă de mine. Dacă recunoşteau faptul că se putea întâmpla aşa ceva şi reacţia mea era alta. La un moment dat, aşa se uitau la mine de parcă minţeam”, a mai povestit Dragoş.

Joi bărbatul s-a prezentat la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj unde a depus o plângere în speranţă că autorităţile vor face un control şi vor lua toate măsurile necesare.


La sediul Protecţiei Consumatorului se mai afla un bărbat care depunea plângere tot împotriva hipermarket-ului Auchan doar că de la cel din Iris. El acuză faptul că a cumpărat carne stricată.

“Am cumpărat ceva piept afumat, iar carnea era stricată. L-am cumpărat din Auchan din Iris. Carnea nu arăta la culoare aşa rău, dar când l-am deschis, mirosea groaznic, a stricat... Nu m-am mai dus înapoi la ei ci am venit direct la Protecţia Consumatorilor. Nu cred că o să se rezolve nimic pe viitor. Dacă mâncam carnea cu siguranţă ajungeam toată familia la spital”, a povestit pentru Monitorul de Cluj, clujeanul Pavel Viorel.


Redacţia Monitorul de Cluj a solicitat un punct de vedere de la conducerea Auchan referitor la acest caz și este în așteptarea acestuia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter