Actualitate

UPDATE - Accident în apropiere de Căşeiu, cu o persoană încarcerată şi alta rănită grav. O ambulanţă a fost implicată

O ambulanţă care se îndrepta la o urgenţă în Câţcău a fost lovită de o autoutilitară, miercuri seara, în jurul orei 22.30.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

UPDATE ORA 23.15

Accidentul a avut loc între localităţile Căşeiu şi Urişor.

Potrivit dejeanul.ro, în accident a fost implicată o ambulanţă de Dej cu şofer şi asistent care se îndrepta la o urgenţă înspre Câţcău, iar la un moment dat şoferul unei autoutilitare le-a tăiat calea. În urma impactului puternic dintre cele două maşini, asistenta aflată pe locul din dreapta în ambulanţă a fost rănită grav.


Şoferul autoutilitarei a rămas încarcerat, pompierii lucrând aproape 20 de minute pentru a-l extrage din autovehicul. Conform sursei citate, şi şoferul ambulanţei a suferit multiple răni.

Accident în Căşeiu

Echipajele de pompieri din Dej, medicii de la SMURD Dej şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj intervin miercuri seara la un accident rutier produs la intrarea în Căşeiu.
Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, sunt implicate două autovehicule. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată.
Vom reveni cu amănunte. 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter