Actualitate

Prefectul Vușcan, în vizită la mai multe instituții din Câmpia Turzii

Prefectul Județeului Cluj, Gheorghe Vușcan, a efectuat o vizită de lucru la Câmpia Turzii unde s-a interesat de bunul mers al lucrurilor la câteva obiective prioritare din oraș.

Printre acestea se află spitalul municipal și poliția, Liceul Teoretic Pavel Dan dar și combinatul Mechel unde mai activează doar 230 de angajați

Vușcan s-a informat cu privire la problemele cu care se confruntă administrația locală, instituţiile de învăţământ şi spitalul municipal.


Împreună cu primarul Radu Hanga a vizitat Liceul Teoretic „Pavel Dan” unitate de învăţământ emblematică pentru această zonă. Au fost apreciate, în discuţiile cu conducerea şcolii atât calitatea actului de învăţământ, a personalului didactic şi al elevilor, cât şi sprijinul nemijlocit pe care Primăria Câmpia Turzii îl acordă unităţilor de învăţământ.

La Spitalul Municipal Câmpia Turzii s-a constatat că, în condiţiile unui management defectuos, unele surse de finanţare nu au fost accesate la timp sau nu au fost gestionate în mod corespunzător, iar la Poliția Municipiului Câmpia Turzii s-a reafirmat necesitatea urgentă a identificării unei locaţii corespunzătoare, pentru activitatea celor peste 50 de lucrători care în momentul de faţă îşi desfăşoară activitatea în condiţii inadecvate.


Prefectul de Cluj a avut discuții și cu administratorul judiciar al Mechel Câmpia Turzii, ocazie cu care s-a constatat că cei 230 de muncitori rămaşi în fabrică asigură o producţie constantă pe un anumit domeniu funcţional, conducerea unităţii şi liderul de sindicat exprimând încrederea că în viitorul apropiat vor fi create premise pentru reluarea unor activităţi de producţie şi implicit pentru reangajarea unui număr de lucrători care să le deservească.

abonare newsletter