Actualitate

SCANDAL SEXUAL LA TURDA: Profesor de sport acuzat că s-a cuplat cu o elevă

Surse din interiorul Liceului "Liviu Rebreanu" din Turda au dezvăluit faptul că în interiorul instituţiei şcolare a izbucnit un adevărat scandal, după ce tatăl unei eleve din clasa a XI-a ar fi descoperit faptul că fata sa avea o relaţie cu un profesor de Educaţie Fizică de la acelaşi liceu.

"Din câte se pare, cei doi aveau relaţia încă de când fata era în clasa a IX-a. Elevii vorbesc că au fost inclusiv la Băile Felix împreună. Tatăl ei nu a ştiut de relaţie, fiind mai mult plecat din ţară, dar a aflat acum şi a venit la şcoală să facă scandal. Am înţeles că a depus o sesizare şi la Inspectorat, dar am senzaţia că s-a vizat muşamalizarea cazului, prin demisia profesorului", ne-a precizat sursa noastră, sub protecţia anonimatului, scrie Turdanews.net.

Profesorul incriminat este Bogdan Rusu, încadrat la catedra de Educaţie Fizică a liceului. Unii susţin că relaţia dintre cei doi ar fi fost reclamată şi în trecut, mai ales că fata, Cristina I., era doar în clasa a IX-a la debutul acestei relaţii, însă direcţiunea şcolii nu ar fi făcut nici o anchetă în acest caz.


ISJ Cluj confirmă scandalul sexual                                          

TurdaNews a solicitat punctul de vedere al ISJ Cluj în acest caz, iar inspectorul şcolar general le-a relatat o poveste în care tatăl fetei a depus o sesizare, apoi a retras-o, pentru ca ulterior să se înregistreze dmisia profesorului incriminat, "din motive personale".

"În data de 11 februarie 2014, la nivelul ISJ Cluj a fost depusă o sesizare pe tema semnalată de dvs, care a fost retrasă de petent o oră mai târziu. În aceeaşi zi, la ISJ Cluj a fost înregistrată o demisie declarată ca fiind "din motive personale", observată mai târziu ca fiind semnată de profesorul despre care se făcea referire în sesizarea mai sus menţionată şi ulterior retrasă. Alte informaţii pe această temă nu au mai fost aduse la cunoştinţa ISJ de atunci", a declarat inspectorul şcolar general, Valentin Cuibus.


Nu se cunoaşte motivul pentru care tatăl fetei şi-a retras sesizarea şi ce a stat în spatele acestei decizii, însă unii vorbesc de unele "aranjamente".

Echipa Turdanews a încercat să contacteze şi conducerea Liceului "Liviu Rebreanu" din Turda, respectiv pe directorul Angela Candrea, pentru a le prezenta poziţia direcţiunii faţă de acest caz, însă nu au reuşit să o găsească, fiind sfătuiţi să încerce să o caute "în cursul zilei de mâine".

Ultimele Stiri
abonare newsletter