Actualitate

Noi nume grele pe scena Electric Castle Festival: Bonobo, al treilea cap de afiș - VIDEO

Noi artiști din zone muzicale variate vor concerta pe scenele festivalului Electric Castel de la Bonțida. Printre aceștia Bonobo este al treilea cap de afiș la cea de-a doua ediție a evenimentului.

Bonobo vine pentru prima oară în Transilvania pentru un mult așteptat show live, la Electric Castle Festival, ce se va desfășura pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida, județul Cluj. El va urca pe scenă alături de 11 muzicieni (suflători, tromboniști, chitariști, clăpari, percuționiști și violoniști) pentru o interpretare live de excepție. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului său album The Norh Borders.

Un alt nume confirmat pe scena Dance a festivalului este germanul Chris Liebing, unul dintre părinții muzicii techno, renumit pentru improvizațiile pe care le face în timpul seturilor sale. Freestylers (în formulă live) și Gramophonedzie se numără și ei printre numele care completează lista muzicienilor ce vor putea fi auziți pe scenele festivalului, între 19 și 22 iunie. Muzica experiementală nu a fost nici ea neglijată, pe scena dedicată acestui gen fiind confirmați Rangleklods, Ishome și Egokind.


Silent Strike revine la castel însoțit de propriul său grup, la fel ca și anul trecut, iar trupa clujeană Grimus va face un show de excepție în deschiderea Bonobo.

Ajuns pe lista finaliștilor European Festival Awards 2013, Electric Castle va reuni anul acesta peste 100 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene. Celelalte două capete de afiș anunțate sunt Rusko și Thievery Corporation. Organizatorii au pus în vânzare abonamente promoționale, care costă 160 de lei și pot fi achiziționate până în 15 aprilie de pe eventim.ro, din rețeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului și cu ajutorul aplicației mobile Electric Castle (iOS si Android). 


Au fost confirmați artiști și pe noua scena a festivalului, scena de Dub și Reggae: Injektah, Kaze Soundsystem, Kaya Foundation, Selecta Drop, Irie Warriors, Raps & Lazio, Blazing Vibez Soundsystem, DJ RootBwoy, King Julien, Dippawiz.

Pe celelalte scene ale festivalului au mai fost confirmați următorii DJ: Madliquid, Padre, Dudawles, Slim Rocka, Bread and Butter, Sclava Isaura, Blanilla, Alexandru Jijian, Dodo, Detour, 3Pic, Syl, Dex, Alex Chronic, Christu & Ilie, Chris, Eyescream, NDJ,


Prima ediție a Electric Castle a adus 92 de artiști, un public de 32.000 de persoane și o accedere pe lista finaliștilor la European Festival Awards 2013, cea mai importantă competiție europeană de gen, la secțiunea  „Cel mai bun festival de mărime medie”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter