Actualitate

A născut în tren. Vezi unde s-a întâmplat asta!

O femeie în vârstă de 33 de ani a născut în tren, miercuri dimineaţă, în apropierea unui gări CFR, şeful de tren fiind cel care i-a tăiat cordonul ombilical copilului.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, este vorba despre o femeie din Bărlad, însărcinată în nouă luni, se afla împreună cu soţul său, iar la un moment dat, după ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declanşat travaliul, fiind anunţat şeful de tren, transmite corespondentul Mediafax.

Conductorul a oprit trenul în prima staţie, respectiv Bălteni, şi apoi a asistat la naştere, fiind, de altfel, şi cel care i-a tăiat cordonul ombilical copilului. Ulterior, femeia şi bebeluşul au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.


"Femeia a născut la termen. Din fericire, atât nou-născutul, cât mama sunt bine, sănătoşi, fără a le fi pusă viaţa în pericol, ei fiind predaţi medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Femeia de 33 de ani mai are patru copii, iar miercuri dimineaţă mergea cu soţul său la Iaşi, la un proces în care se judecă custodia unuia dintre copii, preluat de către autorităţi.

Etichete: vaslui travaliu
Ultimele Stiri
abonare newsletter