Actualitate

Programul spectacolelor de teatru din Târgu Mureș

Spectacolele care se vor juca în această săptămână la Teatrul Național din Târgu Mureș, precum și de la Teatrul Studio.

Juriul UNITER la Școala Nevestelor

Astăzi, de la ora 18.00, se va juca Școala nevestelor de Molière, în regia lui Cristian Juncu.
Spectacolul din această seară este unul dintre cele șase spectacole ale Teatrului Național Târgu-Mureș vizionat de către juriul UNITER. 
Premiera spectacolului a avut loc în luna martie a anului trecut și se bucură de un foarte mare succes în rândurile spectatorilor de toate vârstele. 
Din distribuția spectacolului fac parte: Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Cristian Iorga, Ioana Cheregi/Alexandra Țifrea, Anca Loghin, Csaba Ciugulitu, Luchian Pantea și Ion Vântu. Spectacolul este supratitrat în limba maghiară.

Carmina Burana, joi în Sala Mare

După aproape doi ani de la premiera Carminei Burana, Gigi Căciuleanu revine la Târgu-Mureș pentru câteva zile de repetiții. 
Dacă doriți să petreceți o seară de neuitat în compania a peste treizeci de actori ai celor două companii ale Teatrului Național din Târgu-Mureș, cu Monica Ristea în rolul Fortunei - vă așteptăm joi, 30 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Mare. 
Spectacolul de joi seară va fi filmat de către TVR pentru a fi difuzat pe postul național de televiziune. 
Biletele pentru acest spectacol costă 6 lei!


Cloaca, la Sala Mică

Dacă doriți să râdeți cu lacrimi alături de Dan Rădulescu, Nicu Mihoc, Alexandru Pavel, Nicolae Cristache și Raisa Ané, vă așteptăm vineri, 31 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică să vedeți Cloaca de Maria Goos, în regia lui Theodor-Cristian Popescu.
Spectacolul este supratitrat în limba maghiară.

Dacă te naȘti luni, probabil vei muri într-o vineri, la Teatrul Studio

Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu-Mureș prezintă vineri de la ora 19.00 spectacolul Dacă te naȘti luni, probabil vei muri într-o vineri, de George Ștefan. Regia este realizată de Daniela Lemnaru, scenografia de László Ildikó. Din distribuție fac parte: Claudiu Banciu, Ioana Cheregi, Sergiu Fîrte, Mădălina Grigoroiu, Georgiana Ghergu și Mircea Gligor.


 

 


 

abonare newsletter