Actualitate

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu concertează la Cluj!

Un concert rock de excepție, susținut de Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Supergrup, două nume de referință în muzica românească, va avea loc în data de 20 februarie la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00. Alături de cei doi vor concerta și muzicienii suedezi Anders Diephuis și Ken Sundberg, iar în deschidere vor fi clujenii de la C.A.S.H.

Iris se reunește la Cluj, într-un super concert! Iris se reunește la Cluj, într-un super concert!

Publicul va avea ocazia să reasculte piese cunoscute și îndrăgite din repertoriul mai vechi al lui Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu, dar şi cover-uri ale unor piese celebre aparţinând unor trupe  de talie mondială, în interpretarea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu.

Stabilit în prezent în Germania, la Regensburg, după părăsirea trupei Iris, al cărei solist a fost o perioadă îndelungată, Cristi Minculescu a rămas deschis colaborărilor artistice și contactului cu numeroşii săi fani.


Nuțu Olteanu, fondator al formației Iris, compozitor și chitarist solo în epoca de glorie din anii '80, s-a stabilit în Suedia la începutul anilor '90, dar a avut apariții și pe scenele din România, ca „guest musician”, alături de Holograf, unde a cântat după ce a părăsit trupa Iris.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat la insinstențele Fundației Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alăturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis și Ken Sundberg.


Repertoriul reunește piese consacrate de trupa Iris și reașteptate de fani - „Trenul fără naș”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”, „Cei ce vor fi”, „Baby”. Totodată fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake și Led Zeppelin.

Întoarcerea în fața publicului clujean va fi o revenire emoțională, Cristi Minculescu susținându-și ultimul concert alături de formația Iris la festivalul Barock de la Castelul Banffy, din localitatea clujeană Bonțida, într-un concert ce marca, în 2012, 35 de ani de activitate.


Concertul este organizat de Clujulcultural.ro și RB Events.

Biletele se găsesc la agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenților, magazinul Diverta și pe site-ul www.myticket.ro , fiind disponibile în trei variante de preț: 35 lei, 50 lei și 90 lei.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter