Actualitate

Vin Diesel ar fi minţit despre relaţia de prietenie cu Paul Walker pe care îl numea "frate"

Tabloidul National Enquirer scrie că Vin Diesel nu spune adevărul despre relaţia de prietenie cu Paul Walker, colegul său din seria "Fast and Furious".

Actorul Paul Walker, care a murit pe data de 30 noiembrie într-un cumplit accident de maşină, se afla într-un conflict cu Vin Diesel care a izbucnit în timpul negocierii contractelor pentru cea de-a patra serie a "Fast and Furious". Potrivit unei surse citate de tabloidul National Enquirer, Paul Walker era la cuţite cu colegul său la momentul în care şi-a pierdut viaţa în accidentul de maşină, scrie the epochtimes.com.

Acest conflict ar fi izbucnit din cauză că Vin Diesel, care are şi statutul de producător, a încercat să obţină un venit cât mai mare din vânzări. "Paul povestea că trebuia să se lupte cu Vin pentru fiecare clauză din contract şi se plângea că acesta se comporta într-un mod respingător şi dictatorial", a dezvăluit sursa citată. 
Aceasta a mai spus că afirmaţiile lui Vin Diesel potrivit căreia el şi Paul Walker s-au avut ca fraţii sunt minciuni. "Paul a fost apropiat de unele persoane de pe platourile de filmare, dar printre acestea se numărau cameramani, cascadori şi alţi membri ai echipei tehnice. A evitat să se certe cu Vin în public pentru binele francizei, însă se ferea pe cât posibil de el în restul timpului".

abonare newsletter