Actualitate

Trei dintre răniţi au fost OPERAŢI. Sunt CONŞTIENŢI şi starea lor este stabilă!

Conducerea Spitalului Judeţean Cluj, unde au fost transportaţi supravieţuiorii accidentului aviatic, a afirmat că trei dintre răniţi au fost operaţi iar acum starea lor este stabilă.

„Trei dintre răniţi au fost operaţi luni noaptea. Ei s-au trezit deja, sunt conştienţi iar starea lor este stabilă. Momentan aceştia nu mai necesită alte intervenţii”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean Cluj în cadrul unei conferinţe de presă.

Vă reamintim că Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.


În avion se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter