Actualitate

Tentativă de omor în Cuzdrioara: I-a TĂIAT GÂTUL din GELOZIE!

O femeie de 41 de ani din Cuzdrioara a fost tăiată aseară în zona gâtului de amantul ei, din gelozie.

Potrivit dejeanul.ro, viaţa femeii de 41 de ani, care a fost tăiată la gât aseară în Cuzdrioara de către un bărbat, seamănă cu o telenovelă.

Femeia locuia până de curând în Dej cu soţul ei, care a plecat la muncă în Germania. L-a întâlnit pe bărbatul de 64 de ani din Cuzdrioara (suspectul), la care ar fi locuit câteva zile, imediat după plecarea soţului din ţară. Bărbatul de 64 de ani i-a propus femeii să divorţeze, chiar i-a împrumutat bani pentru acest lucru. Femeia a luat banii şi a intentat divorţ, dar s-a mutat la un alt bărbat, tot din Cuzdrioara, altul decât cel de 64 de ani.


Vecinii suspectului spun că acesta nu le făcea probleme, dar în momentul în care consumă alcool, se schimbă total.
Aseară,  după câteva pahare de alcool i s-a făcut dor de femeie şi ştia că este singură acasă, deoarece actualul ei iubit cu care locuia la câteva străzi distanţă, se afla internat în spital. A mers la ea, iar după un schimb de replici între cei doi, acesta a luat un cuţit şi i-a provocat răni la gât.

Lăsată să moară

Femeia a reuşit să fugă în stradă pentru a cere ajutor. După ce a intrat într-un magazin din apropierea casei, magazin a cărui vânzătoare nu a vrut să o ajute, şi-a continuat drumul pe jos, spre Dej. A avut noroc cu o altă femeie care trecea prin zonă şi care a alertat autorităţile. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Dej, de unde a fost transferată cu ambulanţa la Cluj-Napoca. În drum spre Cluj, pacienta a intrat în stop cardio-respirator. După ce au reuşit să o resusciteze, medicii au ajuns cu ea în stare critică la UPU1 în Cluj Napoca. Acolo medicii au dus-o imediat în sala de operaţie, unde o echipă complexă de chirurgi au încercat să îi salveze viaţa.
“Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, femeia a suferit o plagă profundă care i-a afectat jugulară, căile respiratorii, traheea, fiind înţepată şi într-unul dintre plămâni. Femeia a ieşit cu bine din operaţie, dar se află în stare critică la Secţia de Terapie Intensivă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire”, scrie dejeanul.ro.


Suspectul a rămas liber pe timpul nopţii, deoarece poliţiştii nu aveau suficiente probe împotriva lui, însă în această dimineaţă, a fost luat de acasă de poliţişti şi dus la audieri, urmând ca un procuror să decidă dacă va fi prezentat în faţa judecătorilor pentru a primi mandat de arestare preventivă, mai scrie sursa citată.

abonare newsletter