Actualitate

Preşedintele ANF vrea o clarificare rapidă a situaţiei personale a preşedintelui francez

Preşedintele Adunării Naţionale Franceze (ANF), Claude Bartolone, şi-a exprimat, duminică, dorinţa ca François Hollande şi partenera sa, Valérie Trierweiler, "să iasă cât mai repede posibil din situaţia" care a urmat dezvăluirilor privind o relaţie a şefului statului cu actriţa Julie Gayet.

"Sper, în special, că, atât Valérie Trierweiler, cât şi François Hollande, vor reuşi să iasă cât mai bine posibil din povestea lor personală", a declarat Bartolone, care a fost invitatul emisiunii "BFM politic", de la BFMTV/LePoint/RMC.

"Sper, pentru fiecare dintre ei, că vor reuşi să iasă cât mai repede posibil din această situaţie şi că vor putea fi fericiţi", a adăugat el, anunţând că a divorţat - "am trecut prin aşa ceva", a spus el.


"Ei trăiesc, la fel ca şi 50 la sută dintre cuplurile din regiunea pariziană, o situaţie delicată", a continuat Bartolone, apreciind că "ar trebui să se facă o clarificare atât pentru Valérie Trierweiler, cât şi pentru François Hollande".

La începutul săptămânii, François Hollande a promis să "clarifice" situaţia cuplului înaintea deplasării în Statele Unite, la 11 februarie, la invitaţia preşedintelui american, Barack Obama, şi soţiei sale, Michelle, infomează Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter