Actualitate

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftină benzină din Europa. Ce-i răspund românii?

România are cea mai ieftină benzină din Europa, susţine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficială de Facebook.

Victor Ponta Victor Ponta

Cei mai mulţi români nu sunt însă de accord cu declaraţia deplasată a premierului, criticând postarea acestuia, deoarece a omis să precizeze şi ce salarii au românii în comparaţie cu ceilalţi cetăţeni ai Europei.

Astfel, Ponta a postat pe Facebook un studiu realizat de Comisia Europeană potrivit căruia România are cea mai ieftină benzină din Europa. Conform documentului, litrul de benzină se vinde la noi cu 1.22 euro, adică aproximativ 5.5 lei. La pompă însă preţul ajunge chiar şi la 6,4 lei pe litru.

Ce spun românii?

Cum era de aşteptat, reacţiile românilor nu au întârziat să apară:  


„Și cele mai mici salarii, domnule prim-ministru. Vrem și noi să trăim mai bine, nu tot scumpiri la 3/4 luni. Sunt salarii încă de 600 de lei. Credeți că se poate trăi?, scrie Lupulescu Florin pe pagina de Facebook a premierului.

Daniel face chiar şi un calcul al nivelului de trai: „O să fugim toți din țara domnule Ponta și o sa guvernezi singur. Tudai legi tu le execuți...Sunteți niște oameni fără judecată...Știu că peste noapte nu poti face salariile/pensiile de 1800 euro/lună(Luxemburg) da taticu nici 170euro/lună cât avem noi...Suntem rușinea Europei...dar vouă va place să râdeți de noi”.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter