Actualitate

Un sens giratoriu din Cluj-Napoca, la care s-a lucrat doi ani, este inaugurat cu tăiere de panglică

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj organizează mâine o ceremonie de inaugurare a intrării în parcarea aeroportului şi a unui sens giratoriu la care s-a lucrat din anul 2011.

În anul 2011, Alin Tişe, preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean Cluj anunţa că va fi construit un sens giratoriu în zona Aeroportului Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca. Lucrurile s-au împotmolit astfel că realizarea sensului giratoriu a durat nici mai mult nici mai puţin de doi ani.

În toamna anului trecut, reprezentanţii Consiliului Judeţean explicau faptul că “autorizaţia de construcţie a fost obţinută în 2011, dar după aceea şi-au dat seama că trebuie deviate reţelele de tensiune medie şi de gaz”. Autorizaţia pentru deviere a fost obţinută în 29 martie 2013, iar apoi s-a început lucrul la devierea reţelelor. De altfel, potrivit reprezentanţilor forului judeţean, realizarea sensului giratoriu a durat mult mai mult decât în mod normal din cauză că a fost necesară mutarea tuturor reţelelor de utilităţi şi au existat şi probleme legate de sol, pânza freatică fiind foarte sus.


După mai bine de doi ani de muncă pentru un simplu sens giratoriu, actuala conducere a Consiliului Judeţean inaugurează obiectivul în prezenţa presei, a reprezentanţilor UTI Parking&Hotel Management, constructorul obiectivului, precum și ai altor reprezentanţi ai autorităţilor publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter