Actualitate

UPDATE: Unul dintre răniţii în accidentul de pe DN 1 (E 60) a decedat. Numărul morţilor a ajuns la PATRU!

Una dintre cele două persoane rănite grav în accidentul produs, luni, pe DN 1 (E 60), între localităţile clujene Huedin şi Poieni, a murit la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, în urma unui stop cardio-respirator, numărul morţilor ajungând astfel la patru.

UPDATE: ORA 17:00: Unul dintre răniţii în accidentul de pe DN 1 (E 60) a decedat

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a declarat că un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, rănit grav în accidentul care a avut loc pe DN 1, a murit la UPU, unde a fost adus de o ambulanţă SMURD.

"Persoana respectivă a suferit un stop cardio-respirator în ambulanţă, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat însă, fiind declarat decesul. Cadavrul acestuia a fost transportat la IML pentru autopsie", a spus Costin, citată de Mediafax.


Potrivit sursei citate, cealaltă persoană rănită grav este un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, de naţionalitate siriană, care locuieşte în comuna Bragadiru, de lângă Bucureşti, şi care a intrat în operaţie la Clinica de Chirurgie nr. I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. "Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, a fost intubat şi ventilat mecanic şi a suferit şi alte traumatisme. A intrat în operaţie", a spus Costin.

UPDATE: 14:45: Accidentul s-a soldat cu 3 morți și 2 răniți grav

Potrivit informațiilor primite de la Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj în accident a fost implicat un autoturism și un autocar. În urma impactului dintre cele două vehicule trei pesoane au murit pe loc și două se află în stare gravă.


”Poliția a fost sesizată în jurul orei 13:17 de producerea unui accident grav pe DN1 60, între localitățile Huedin și Poieni. Din primele cercetări s-a constatat că șoferul unui autoturism ce se deplasa în direcția Huedin - Oradea, într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă a a părăsit banda sa de mers și a intrat în coliziune cu un autocar ce circula regulamentar din sens opus. În urma impactului trei pesoane au murit iar două persoane au fost rănite grav. Toate victimele accidentului, atât cele rănite cât și ele decedate era în autoturis. Nicio persoană din autocar nu a fost rănită”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, un reprezentant al IPJ Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, în accidentul de pe DN1 60 a fost implicat un autoturism 4X4 și un autocar iar dintre victimele accidentului, care se aflau în autoturism, trei au murit și două se află în stare gravă și au fost transportate la spital.


”Accidentul s-a produs între un autoturism 4X4 și un autocar. În urma impactului, la fața locului au s-au deplasat un echipaj al serviciului de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și o ambulanță a Spitalului Județean de Urgență. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, toate din autoturism, dintre care doi răniți grav și trei persoane decedate. În acest moment circulația este blocată și se circulă pe un singur sens”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtatorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

abonare newsletter