Actualitate

Femeie lovită de un TRACTOR în centrul Clujului

Un cititor al Monitorului de Cluj ne-a semnalat faptul că un accident rutier s-a produs în jurul orei 15.00 lângă Teatrul Naţional “Lucian Blaga”. O femeie a fost lovită de un tractor pe trecerea de pietoni.

Potrivit cititorului nostru, femeia dorea să treacă strada la culoarea verde a semaforului moment în care un tractor care venea dinspre Bulevarul Eroilor spre Calea Turzii a agăţat-o. Inspectoratul de Poliţie al Județului (IPJ) Cluj a confirmat accidentul.

“Accidentul s-a produs la intersecţia dintre Bulevarul Eroilor şi piaţa Ştefan cel Mare. Un bărbat în vârstă de 50 de ani care conducea un tractor, venind dinspre Bulevardul Eroilor a efectuat un viraj dreapta fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unei femei în vârstă de 39 de ani care dorea să treacă regulamentar strada, la culoarea verde a semaforului. În urma accidentului, la faţa locului a ajuns o ambulanţă care a transportat-o pe rănită la Unitatea de Primiri Urgenţe. Femeia este în afara oricărui pericol” a declarat pentru Monitorul de Cluj un reprezentant al IPJ Cluj.


Potrivit aceleiaşi surse, în prezent poliţiştii clujeni efectuează cercetări pentru stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter