Actualitate

Paul Walker, condus pe ultimul drum de familie și prieteni

Familia şi prietenii apropiaţi ai actorului Paul Walker şi-au luat rămas bun de la acesta, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din Hollywood, Los Angeles.

Rămăşiţele pământeşti ale actorului Paul Walker, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie, au fost incinerate, iar cenuşa sa a fost depusă la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, informează contactmusic.com.

Membri ai familiei, printre care părinţii, Paul Walker Sr. şi Cheryl Walker, precum şi fraţii săi, Caleb şi Cody Walker, împreună cu prietenii apropiaţi ai actorului au luat parte la ceremonia funerară.


Paul Walker şi un prieten de-al său, Roger Rodas, au murit în urma exploziei automobilului în care se aflau, după ce acesta s-a izbit violent de un stâlp, în Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legişti, rezultatul unui accident.  Motivul din spatele accidentului este încă necunoscut.

Prietenii apropiaţi ai actorului, precum şi colegii săi au transmis pe reţelele de socializare mesaje de adio.


Rapperul american Ludacris, care a fost coleg cu Paul Walker în franciza "Furios şi iute/ Fast and Furious", a publicat o fotografie pe Instagram, care pare să fie de la ceremonia de înmormântare.

De asemenea, colega sa Michelle Rodriquez, alături de care a jucat în "Furios şi iute/ Fast and Furious", a postat un mesaj pe Twitter pentru a-şi arăta respectul faţă de actor. "Îi spun adio unui mare om astăzi, un om căruia nu am apucat să îi spun cât de mult îi iubesc caracterul şi inima lui de aur", a scris aceasta pe reţeaua de socializare.


Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).


Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter