Actualitate

Un alt scandal în faţa clubului Nox de pe strada Bucureşti: Un client a fost lovit în cap cu o crosă de golf. Clubul a fost ÎNCHIS

După scandalul din 25 noiembrie cu săbii şi cuţite din faţa clubului Nox de pe strada Bucureşti, un alt scandal a avut loc sâmbătă noaptea în acelaşi loc. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 32 ani din Cluj-Napoca care s-a deplasat în acest local unde a agresat o persoană.

Potrivit poliţiştilor clujeni, în data de 8 decembrie, în jurul orelor 03.00, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj s-a primit o sesizare telefonică cu privire la faptul că la un bar situat pe strada Bucureşti este scandal, fiind implicate mai multe persoane.

"La faţa locului au fost dirijate două patrule de siguranţă publică, poliţiştii identificând în local mai multe persoane, precum şi angajaţi de la o firmă de pază", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 03.00, în bar au intrat trei persoane, iar una dintre acestea a scos o crosă de golf cu care l-a lovit pe un client al localului, între aceştia intervenind alte persoane din bar care i-au despărţit.

Poliţiştii au identificat cele trei persoane, stabilind că aceştia au venit la solicitarea unui angajat al barului, cu intenţia de a dicuta cu trei clienţi, în vederea aplanării unei stări conflictuale, dar  P.R., de 32 ani, a luat crosa de golf şi l-a lovit în zona capului pe C.G.A. de 30 ani.


Victima a fost transportată la UPU 1 pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar medicul legist a stabilit că părţii vătămate i-ar fi fost pusă viaţa în pericol.

„Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub supravegherea procurorilor din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar în funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală şi de probele administrate în cauză se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei. Având în vedere actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice înregistrate în zona barului, au fost formulate două solicitări scrise pentru suspendarea activităţii acestuia. În 25 noiembrie Primăria municipiului Cluj-Napoca a emis dispoziţie de suspendare a activităţii barului, în prezent decizia fiind contestată în instanţă”, se mai arată în documentul citat.


De asemenea poliţiştii au organizat acţiuni în zonă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, în nopatea de 6 spre 7 decembrie fiind organizată o acţiune în interiorul localului.

Ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni

Bătăie ca în vestul sălbatic pe strada Bucureşti din centrul municipiului Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni. Doi fraţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, după ce au provocat un imens scandal folosind un cuţit şi o sabie pentru a-şi ataca adversarii.


"Cel care a pornit scandalul se numeşte Dan Argheluş. A plecat din club şi a mers acasă de unde a revenit înarmat cu o sabie şi un cuţit, cu care a început să îi atace pe cei prezenţi", spune un poliţist.

Aceleaşi surse judiciare susţin că una dintre victime, un tânăr care se afla în zona respectivă a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului suferind răni grave care au necesitat intervenţie medicală. În urma acestui scandal, trei persoane au fost tăiate cu sabia în diferite locuri ale corpului.


Pe imaginile video se poate observa cum cei doi fraţi lovesc fără milă cu sabia şi cuţitul pe cine le-a ieşit în cale. La un moment dat, unul dintre agresori se poate observa cum îl loveşte de mai multe ori, cu cuţitul, pe un alt tânăr, în zona gâtului.

La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi ai unei firme de pază care l-au imobilizat pe unul dintre atacatori.

Cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile de Judecătoria Cluj-Napoca.

"Urmărirea părţii vătămate M.R., într-o zonă în care acesta era practic lipsit de orice posibilitate de apărare, între zid şi un autovehicul şi lovirea acestuia din două părţi opuse arată caracterul indiferent al celor doi inculpaţi faţă de viaţa şi integritatea fizică sau corporală a altor persoane", se arată în încheierea prin care cei doi au fost arestaţi preventiv.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, în data de 24 noiembrie, în jurul orei 03:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din municipiul Cluj-Napoca are loc un scandal.

“Poliţiştii care au intervenit la locul indicat au identificat şi imobilizat pe suspecţii  A. D. de 27 ani şi A. L. de 33 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că,  pe fondul consumului de alcool, între suspecţi şi un client al localului s-a iscat un conflict verbal, iar suspecţii au devenit agresivi. Cei doi au fost îndepărtaţi din local de către personalul care asigură ordinea, conflictul fiind continuat în faţa localului, unde suspecţii au ameninţat persoanele aflate în zonă cu o sabie şi un cuţit”, se arată în documentul citat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, de 33 ani şi 27 ani, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe, distrugere.

“În urma altercaţiei, trei persoane au suferit leziuni corporale,  neimpunându-se internarea acestora. Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-9 zile de îngrijiri medicale”, mai precizează documentul citat.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter