Actualitate

Aeroportul din Cluj primește premiul “ruta săptămânii”

Aeroportul International Avram Iancu Cluj primește premiul “ruta săptămânii” acordat de anna.aero pentru ruta Cluj-Napoca-Tel Aviv, care a fost desemnată câștigătoare.

www.anna.aero, unul dintre cele mai prestigioase canale de ştiri şi analize de rute ale companiilor aeriene la nivel internaţional, a acordat Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, premiul “Ruta săptămânii (Route of the Week)”, ca urmare a lansării oficiale a zborului Cluj-Napoca  - Tel Aviv, din 27 noiembrie 2013.

Premiul vine ca urmare a recunoaşterii noii destinaţii ca o oportunitate deosebită de descoperire reciprocă a celor două oraşe, de dezvoltare a schimburilor economice şi comerciale dintre Tel Aviv şi Transilvania, dar şi de conexiune cu comunitatea românească din Israel.


Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj.  Acestea sunt operate de către compania aeriană Wizz Air în zilele de miercuri şi duminică, cu plecare la ora 16:00  şi sosirea în Tel Aviv la ora 19:05.

Inaugurată pe 27 noiembrie, ruta de 1897 de kilometri de la Cluj-Napoca la Tel Aviv va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămână, folosind aeronave Airbus A320s, de 180 de locuri.


Noua destinaţie creează conexiunea aeriană între două oraşe de cultură şi civilizaţie diferite, oferind posibilitatea dezvoltării schimburilor economice şi comerciale dintre Tel Aviv şi Transilvania.

 

Etichete: wizz air
abonare newsletter