Actualitate

VIDEO: Bătaie cu SĂBII şi CUŢITE în centrul Clujului - UPDATE

Bătăie ca în vestul sălbatic pe strada Bucureşti din centrul municipiului Cluj-Napoca. Doi fraţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, după ce au provocat un imens scandal folosind un cuţit şi o sabie pentru a-şi ataca adversarii.

Potrivit evz.ro, scandalul a avut loc duminică noaptea în faţa clubului Nox. Potrivit unor surse judiciare, la un moment dat între doi tineri a izbucnit o ceartă care, mai apoi, a degenerat într-o bătaie generală.

"Cel care a pornit scandalul se numeşte Dan Argheluş. A plecat din club şi a mers acasă de unde a revenit înarmat cu o sabie şi un cuţit, cu care a început să îi atace pe cei prezenţi", spune un poliţist clujean, citat de evz.ro.


Aceleaşi surse judiciare susţin că una dintre victime, un tânăr care se afla în zona respectivă a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului suferind răni grave care au necesitat intervenţie medicală. În urma acestui scandal, trei persoane au fost tăiate cu sabia în diferite locuri ale corpului.

Pe imaginile video se poate observa cum cei doi fraţi lovesc fără milă cu sabia şi cuţitul pe cine le-a ieşit în cale. La un moment dat, unul dintre agresori se poate observa cum îl loveşte de mai multe ori, cu cuţitul, pe un alt tânăr, în zona gâtului.


La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi ai unei firme de pază care l-au imobilizat pe unul dintre atacatori.

Cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile de Judecătoria Cluj-Napoca.


"Urmărirea părţii vătămate M.R., într-o zonă în care acesta era practic lipsit de orice posibilitate de apărare, între zid şi un autovehicul şi lovirea acestuia din două părţi opuse arată caracterul indiferent al celor doi inculpaţi faţă de viaţa şi integritatea fizică sau corporală a altor persoane", se arată în încheierea prin care cei doi au fost arestaţi preventiv.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, în data de 24 noiembrie, în jurul orei 03:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din municipiul Cluj-Napoca are loc un scandal.


“Poliţiştii care au intervenit la locul indicat au identificat şi imobilizat pe suspecţii  A. D. de 27 ani şi A. L. de 33 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că,  pe fondul consumului de alcool, între suspecţi şi un client al localului s-a iscat un conflict verbal, iar suspecţii au devenit agresivi. Cei doi au fost îndepărtaţi din local de către personalul care asigură ordinea, conflictul fiind continuat în faţa localului, unde suspecţii au ameninţat persoanele aflate în zonă cu o sabie şi un cuţit”, se arată în documentul citat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, de 33 ani şi 27 ani, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe, distrugere.


“În urma altercaţiei, trei persoane au suferit leziuni corporale,  neimpunându-se internarea acestora. Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-9 zile de îngrijiri medicale”, mai precizează documentul citat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter