Actualitate

“Recolta” polițiștilor din weekend: Șoferi beți sau fără carnet, sau ambele!

Polițiștii clujeni au aplicat 687 de amenzi în acest weekend pentru circulaţia pe drumurile publice.

“Recolta” polițiștilor din weekend: Șoferi beți sau fără carnet, sau ambele! “Recolta” polițiștilor din weekend: Șoferi beți sau fără carnet, sau ambele!

Polițiștii dejeni au prins ieri în trafic un bărbat de 21 ani, domiciliat în Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe str. Ecaterina Teodoroiu din Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, un clujean de 22 de ani a fost prins de polițiști conducând pe drumul județean 161 A, deși avea permisul suspendat din luna octombrie. Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis.


„Cireașa de pe tort” din recolta polițiștilor a fost un șofer din Cămărașu care conducea în noaptea de vineri spre sâmbătă pe strada Oaşului, fără a deţine permis de conducere valabil şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat). Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

abonare newsletter