Actualitate

Șoferii beți și fără carnet au ieșit în weekend la plimbare. Din nou!

Polițiștii clujeni au prins în weekend mai mulți șoferi care conduceau autovehicule, deși nu aveau permis. Cei care aveau permis, chefuiseră nițel înainte.

Poliţiştii clujeni l-au prins ieri seară în trafic pe T. Marius, de 34 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Aurel Vlaicu, jud. Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, un alt șofer de 42 de ani se plimba liniștit prin Turda, deși avea o o concentraţie de 0,96 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Cei doi șoferi sunt cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Vineri, un alt clujean a fost prins pe str. Traian Vuia,  din Cluj-Napoca, în timp ce conducea fără a poseda  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis.

Trei infracțiuni dintr-o lovitură

Polițiștii din Apahida l-au oprit vineri în trafic pe un bărbat de 47 de ani care conducea un tractor prin localitate, autovehiculul fiind neînmatriculat.


Polițiștii au descoperit cu această ocazie că bărbatul nu avea niciun fel de permis de conducere, iar mai mult, în urma testării cu etilotestul a reieșit o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat de polițiști pentru conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter