Actualitate

VIDEO: Bărbat prins de polițiștii clujeni în timp ce încerca să vândă mercur

Un bărbat de 24 de ani din municipiul Cluj-Napoca a fost prins în flagrant de poliţiştii clujeni în timp ce încerca să vândă o cantitate de 0,455 kg mercur în schimbul sumei de 500 de euro.

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigaţii Criminal au prins, joi, în flagrant un bărbat de 24 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce încerca să valorifice cantitatea de 0,455 kg mercur în schimbul sumei de 500 de euro.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul ar fi găsit cantitatea de mercur în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, la locuinţa părinţilor din judeţul Alba şi până în prezent ar fi păstrat recipientul la domiciliul său.


Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de substanţe toxice fără drept, faptă prevăzută de art. 24 ind. 1 din Legea 360/2003, cu modificările şi completările ulterioare, şi pedepsită de art. 312 din Codul Penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter