Actualitate

FOTO - Mane Voicu, câștigătorul concursului Open Mic 2013

Casa de Cultură a Studenţilor a găzduit, joi seara, finala competiţiei de stand up comedy ”Open Mic” din cadrul Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC). Câștigătorul primului loc este Mane Voicu în vârstă de 21 ani, cel mai tânăr dintre concurenți.

Pe scena Casei de Cultură au urcat patru finaliști dintre cei 12 comedianți amatori care s-au înscris în competiția Open Mic: Paul Stitei din Cluj, Mane Voicu din Otopeni, Gabriel Gherghe din Iaşi și Adi Bobo din Moldova. Cei patru au obţinut cele mai multe voturi pe site-ul oficial www.fiscul.eu.

Fiecare dintre cei patru finaliștii au pregătit câte un spectacol scurt de improvizații în care au spus cele mai bune glume ale lor pentru a impresiona atât publicul cât și membrii juriului.


Competiția de Open Mic din acest an a avut atât un juriu format din Nicu Bendea, directorul Artistic al FISC și comediant, Constantin Trofin, realizator de televiziune și Gabriel Aldea, blogger și proprietar al portalului clujlife.com cât și un juriu special format din bolggeri Andrei Crivăţ, Radu Băzăvan (Groparu), Răzvan Dragoş şi Alina Crâncău.

După prestaţiile celor patru concurenţi, până când juriul a stabilit câștigătorul acestei ediții a cocursului Open Mic, pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat directorul FISC Iancu Şerbănescu (Comedica) și comediantul Sorin Prâcălab, care au animat sala cu glumele și spectacolele lor de impovizație.


Câştigătorul locului I la Open Mic 2013 a fost Mane Voicu din Otopeni, care a primit un premiu în bani în valoare de 2000 lei, un show de stand up comedy la Gala de Închidere a FISC 2013 și un altul în luna decembrie întrun club din Cluj-Napoca, plus un pachet de premii de la sponsorii FISC 2013.

Locul II a fost ocupat de Adi Bobo din Moldova care a primit și premiul special din partea bloggerilor. El a câștigat un premiu în bani în valoare de 500 de lei, un show de stand up comedy în luna decembrie întrun club din Cluj-Napoca și un pachet de premii de la sponsorii FISC 2013.


Pe locul III a ajuns Gabriel Gherghe din Iaşi care a fost recompensat cu un show de stand up comedy în luna decembrie întrun club din Cluj-Napoca și un pachet de premii din partea sponsorilor FISC 2013.

Potrivit organizatorilor, premiul publicului, care constă într-o ladă de bere Ursus, va fi oferit unuia dintre concurenți vineri, după ce voturile celor din sală vor fi contorizate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter