Actualitate

Trei tineri au fost reţinuţi după ce s-au bătut în faţa unui club din Cluj-Napoca

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie şi Biroul de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală faţă de trei tineri cu vârsta cuprinsă între 26-27 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În  fapt, în data de 24 octombrie, în jurul orei 6.00, Dispeceratul Poliţiei a fost sesizat despre faptul că în incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca, de pe Calea Moţilor, au avut loc acte de violenţă, în urma cărora patru persoane au suferit leziuni corporale. 

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între două grupuri de clienţi din local, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un conflict spontan, continuat în stradă, fapt ce a provocat indignarea persoanelor prezente în zonă”, a declarat Gina Pop, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.


În urma probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, doua persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, suspecţii urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Monica Costin, director de îngrijiri medicale UPU Cluj-Napoca, a declarat că patru persoane au ajuns la spital, fără plăgi înjunghiate şi fără a fi necesară internarea.  „Au avut diferite contuzii şi excoriaţii şi fracturi la nivelul mandibulei. Nu au avut nevoie de internare. Au fost trimişi pentru investigaţii suplimentare la Ortopedie şi la Clinica de Neurochirurgie”, a spus Costin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter