Actualitate

Suspecţi de trafic de droguri prinşi în flagrant de BCCO Cluj

Doi bărbați din Covasna sunt suspectați de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. că au deținut și vândut, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, droguri de risc și mare risc. Suspecții au fost arestați preventiv.

Polițiști din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Covasna și Cluj, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Covasna, la data de 18 octombrie a.c. au prins în flagrant, în municipiul Sfântu Gheorghe, un bărbat ce avea asupra sa aproximativ 100 de grame de cannabis, cumpărate în cursul aceleiași zile de la un alt suspect.

Din investigațiile efectuate a reieșit că suspectul a deținut și vândut, în mai multe rânduri, amfetamină, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar la data de 18 octombrie a deținut în vederea comercializării 100 de grame de cannabis.


În urma percheziției efectuate la domiciliul unuia dintre suspecți, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T au găsit și ridicat alte 60 de grame de cannabis.

La data de 19 octombrie, Tribunalul Covasna a admis propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Covasna și a dispus arestarea preventivă a celor doi suspecți, pentru 29 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de deținere de droguri de risc, fără drept și vânzare de droguri de mare risc, fără drept.

Ultimele Stiri
abonare newsletter