Actualitate

Spectacol al Operei Naţionale Române Cluj, la inaugurarea Iulius Parc

Marea inaugurare a Iulius Parc are loc miercuri, clujenii fiind invitaţi să sărbătorească evenimentul printr-un spectacol oferit de Opera Naţională Română Cluj-Napoca.

Miercuri de la ora 15.00, clujenii sunt invitaţi la un concert oferit de talentaţii artişti ai Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. În plus, în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie, clujenii pot aduce natura mai aproape de ei, postând pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustrează „colţul lor preferat de verdeaţă”. Fiecare fotografie înscrisă în aplicaţia destinată campaniei înseamnă un leu donat de Iulius Group pentru amenajarea rondurilor, ghivecelor şi bazei statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii.
Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajată cu aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens şi peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni. Pe lângă vegetaţia bogată, Iulius Parc le oferă vizitatorilor numeroase posibilităţi de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci.

Iulius Parc a fost amenajat de compania Iulius Group, beneficiari fiind Univers T, ca administrator a peste 86% din suprafața acestuia, respectiv municipalitatea clujeană. Costurile de amenajare au fost suportate exclusiv de Iulius Group.

Ultimele Stiri
abonare newsletter