Actualitate

Un avion a dispărut în nord-vestul Mexicului

Un mic avion ce transporta 14 persoane a dispărut după ce a decolat luni dimineaţă din oraşul turistic Loreto pe coasta pacifică a Mexicului, într-o zonă afectată în prezent de intemperii, au anunţat autorităţile locale.

Un avion a dispărut în nord-vestul Mexicului Un avion a dispărut în nord-vestul Mexicului

"Ştim că aveau combustibil pentru două ore de zbor, însă am pierdut contactul cu avionul şi nu avem nicio ştire din partea lor", a declarat Eduardo Avalos, subdirector al transporturilor din statul California Inferioară unde este situat Loreto, potrivit Mediafax.

Avalos a declarat că aparatul a decolat la ora locală 09:01 (18:01, ora României) de la Loreto cu destinaţia Ciudad Constitucion, din acelaşi stat, unde trebuie să aterizeze la o jumătate de oră mai târziu.


Până în prezent nu a fost comunicată lista pasagerilor aflaţi la bordul acestui avion al companiei Guerrero, care efectua zboruri charter în California inferioară şi statele vecine din nord-vestul Mexicului.

Statul California inferioară este în prezent lovit de ploi puternice provocate începând cu duminică seară de Octave, o furtună tropicală situată luni la ora 15:00 GMT în largul oceanului Pacific, la aproximativ 400 de kilometri de coastă.


Această zonă este de asemenea afectată de o altă furtună tropicală formată luni în Pacific, nu departe de Octave, un fenomen apreciat "foarte rar" de către autorităţi.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter