Actualitate

Peste 1700 de locuri de muncă sunt vacante în acest moment la Cluj

Mai bine de 1700 de locuri de muncă vacante sunt înregistrate în acest moment în evidenţele pe județul Cluj ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe posturi vacante, peste 100, sunt de muncitor necalificat la asamblarea/ montarea pieselor. Pe locul doi în topul ofertelor este postul de ajutor ospătar cu 36 de locuri vacante, urmat de lucrător bucătărie cu 34 de poziții libere.

La nivel național sunt înregistrate 11.254 locuri de muncă vacante Dintre acestea doar 869 sunt oferite pentru persoanele cu studii superioare în timp ce pentru persoanele cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 10.385 locuri de muncă.
 Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj  sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare

Ultimele Stiri
abonare newsletter