Actualitate

Şef prosper de companie falimentară. Unde s-au dus banii românilor pentru autostrăzi?

Suntem condaşi la construcţia de autostrăzi din UE, iar cele pe care le avem sunt de trei ori mai scumpe decât în ţările vecine, însă fostul şef de la CNADNR, Mircea Pop, are afaceri tot mai prospere la Roma.

Un salon de frumuseţe unic în Europa şi un magazin cu elemente de iluminat sunt câteva din afacerile din Italia ale familiei lui Mircea Pop. Nici vacanţele luxoase nu sunt o raritate pentru Andreea Pop, fiica “regelui şoselelor”

Andreea Pop trăieşte „viaţa în roz“ la Roma: are un salon de înfrumuseţare unic în Europa şi alte afaceri. După nunta care a costat 500.000 de euro, organizată într-un castel, Andreea şi soţul s-au relaxat într-o vacanţă de lux în Capri, scrie Adevarul.


Afaceri prospere

Fiica lui Pop şi-a îndeplinit visul în Italia, la Roma, când a deschis în 2010, chiar în centrul oraşului, salonului „MKC Beauty School“. Nu este vorba despre un simplu salon de înfrumuseţare, ci despre singura franciză din Europa a academiei înfiinţate la Hollywood de Margaret Kimura, make-up artistul mai multor staruri din Hollywood, printre ai cărei clienţi s-au numărat Kristen Durnst, Jennifer Love Hewitt, Michael Jordan, Elton John, Whoopie Goldberg sau Anthony Hopkins.

Bani şi pentru ginerică

Nu este însă singurul business pe care fiica lui Mircea Pop l-a întreprins în Italia. Conform Registului Comerţului, clujeanca mai deţine o firmă ce are ca scop comercializarea de produse cosmetice în care a investit 10.000 de euro. Şi pentru a arăta că este un socru model, fostul director al Companiei de Autostrăzi nu şi-a lăsat nici ginerele mai prejos. Potrivit declaraţiei de avere, Pop l-a împrumutat pe soţul fiicei sale cu 100.000 de euro cu care acesta şi-a deschis o afacere cu sediul la Roma. Led Edilizia SRL se ocupă cu vinderea de corpuri de iluminat şi obiecte electrocasnice.


Vacanţe în Capri, New York şi Miami

Şi la asemenea afaceri, şi vacanţele sunt pe măsură. Numai luna de miere, Andreea Pop şi-a petrecut-o în staţiunea exlcusivistă Capri. Tinerii însurăţei au stat la un hotel de 5 stele pentru care clienţii plătesc între 600 de euro şi 2.000 de euro pe noapte. De altfel, în 2011, cei doi au fost de Crăciun în New York, iar anul trecut au petrecut, tot în decembrie, la Miami Beach.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter