Actualitate

VIDEO: Un turdean a fost şantajat un an de zile de doi tineri

Tineri suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de santaj au fost prinşi în flagrant de poliţiştii clujeni şi reţinuţi pentru 24 ore. Un suspect a fost arestat pentru 20 de zile.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda  au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 28 ani  şi o femeie de 19 ani, ambii din municipiul Turda, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii, în perioada octombrie 2012 – august 2013, ar fi pretins şi primit de la un bărbat din municipiul Turda diverse sume de bani pentru a nu divulga informaţii compromiţătoare.


“Suspectul exercita asupra victimei ameninţări cu acte de violenţă, atât direct, cât şi prin mijloace de comunicare, voce şi text, precum şi violenţe fizice, pentru obţinerea sumelor de bani. În 22 august, cei doi au fost surprinşi în flagrant în timp ce primeau de la partea vătămată suma de 300 lei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în 23 august au fost prezentaţi la Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter