Actualitate

Complicii în jaful de la benzinăria din Floreşti, prinşi de poliţiştii clujeni

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au reţinut, vineri, pe complicii lui Claudiu Sergiu Feher, student la Facultatea de Fizică , la jaful de la benzinăria Agip, de la ieşirea din comuna Floreşti înspre comuna Gilău, comis în noaptea de 24 spre 25 iulie.

Complicii în jaful de la benzinăria din Floreşti, prinşi de poliţişti clujeni Complicii în jaful de la benzinăria din Floreşti, prinşi de poliţişti clujeni

Unul dintre suspecţi îndeplinea serviciul de pază la benzinărie şi era de serviciu în momentul comiterii faptei, iar celălalt suspect este student.

Cei doi complici dispăruseră din Cluj-Napoca, după furtul sumei de 60.000 de lei din casieria benzinăriei şi erau daţi în urmărire generală. Ei au fost arestaţi pentru o perioada de 29 zile, fiind cercetaţi pentru tâlhărie.


Cu ocazia cercetărilor a fost găsit pistolul folosit de suspecţi, acesta fiind destinat aruncării de substanţe iritant lacrimogene. 

Toţi cei 3 suspecţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 zile, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter