Actualitate

Trei clujeni, arestaţi după ce au tâlhărit mai multe femei smulgându-le lănţişoarele de la gât

Patru bărbaţi suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie depistaţi de poliţiştii clujeni. Trei dintre aceştia au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 20 zile.

sursa foto: iasiciteste.ro sursa foto: iasiciteste.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de patru bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii, în perioada 29 iunie – 17 august, ar fi sustras prin smulgere lănţişoare din metal galben de la cinci persoane de sex feminin.

Suspecţii acţionau pe raza municipiului Cluj-Napoca asupra persoanelor de sex feminin, cu vârste cuprinse între 53 şi 73 ani, care purtau la vedere bijuterii din metal galben.


În 21 august, în urma probatoriului administrat în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, suspecţii au fost prezentaţi instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

“Faţă de trei dintre suspecţi s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile, iar faţă de al patrulea s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 zile. În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor”, a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter